Fox Idélab:: Kollenv. 14 b :: 1400 Ski , Norway :: +47 913 50 244
Strategi Reklame Design Informasjon Event E-marketing Rekruttering Foto & Film
:: Utsikten i Pil 75D::
 

Vi lanserer ny nettbutikk: SQOOP.no
(16.09.15) Den har ligget i pipelinen en god stund, men nå har vi endelig gleden av å lanserere vår egen splitter nye nettbutikk; SQOOP.no Her leverer vi turutstyr innen lettvektspakking, jakt og turmat - i tillegg til trykk på turutstyr og turklær.

Flere hoder til webprosjektene våre
(26.02.08) Vi har fått mange henvendelser etter at vi gikk ut og søkte etter flere dyktige frilansere med spisskompetanse innen webdesign og programmering. Avtaler blir inngått i løpet av mars-april, men vi kan allerede nå ta på oss flere prosjekter, enten fra scratch eller videreutvikling av eksisterende løsninger.  Vi ønsker oss enda flere talenter som kan påta seg ferdiggjøring av siter og bannerløsninger frem til publisering. Kjenner du noen som kan passe, send oss gjerne en mail.


Nytt nettsted for importør av stein
(15.02.08) Ny kunde og nye oppgaver for Fox. Vi arbeider nå med utvikling av nettdesign og nettløsning. I første omgang levereres enkle sider som oppdragsgiver kan vedlikeholde selv med tekst og bildeoppdateringer.

Vi flytter til Ski
(01.01.08) Etter 3 år i Pilestredet flytter vi til Ski. Vi kommer fortsatt til å ha kontakt med det kreative felleskap vi var en del av i lokalene i Oslo, men mange flyttet ut de siste året, og til slutt valgte vi også å etablere virksomheten på et nytt sted.

Vi søker nå dyktige frilansere til små og store jobber

(01.10.07) Vi har behov for deg som kan påta deg designoppdrag og som er rask og ryddig på Macen til oppsett av brosjyrer og publikasjoner. I tillegg ønsker vi kontakt med frilansere som er over gjennomsnitlig interessert i webdesign og nettløsninger med Flash. Vennligst send
oss noen ord - så tar vi kontakt.

Nettsted for nystartet selskap

(01.05.07) Et selskap som skal selge gunstig mobilabbonement til privatkunder. Fox utvikler navn, nettsted, webfilm og innledende bannerkampanjer.

Nytt webteam - samarbeidsprosjekt

(20.02.07) Vi skulle ønske oss noe høyere kvalitet i gjennomføringen av bannerkampanjer og har derfor tatt initiativ til å sette sammen et nytt team som skal jobbe med kommersielle nettløsninger og kampanjer for kundene våre.  Vi har fått med oss presse- og videofotograf Torgeir Haugaard, flashdesigner Graeme Coultrip og webdesigner Yngve Saltveit. Er du interessert i mer info om dette kan du legge igjen en beskjed via
denne linken :-)

Nytt webprosjekt for statlig foretak

(17.01.07) Vi lager invitasjoner og informasjonsmateriell til en statlig konferanse - og et nytt verktøy i år er invitasjoner og påmelding via epost. Prosjektet innebærer blant annet design av html-mail med landingsside og responsside.


Design av rapportserie for nasjonal kompetanseenhet for helse
(16.01.07) Så fikk vi enda ett designprosjekt for et helserelatert foretak, og det er vi jo glade for. Nasjonal kompetanseenhet for minirotetshelse hadde hørt anbefalinger om Fox og kontaktet oss rett før nyttår.


Godt nytt år!

(02.01.07) Så er vi igang igjen etter en deilig romjulsferie. Det ble hektisk på slutten av fjoråret, blant annet fordi vi måtte flytte oss tettere sammen i lokalene. Det ene drar det andre med seg, så det ble både storrydding med mange turer til søppelrommet, og oppussing av lokalene.

Lises vikariat avsluttet
(30.11.06) Lise ble opprinnelig ansatt som vikar for Vibeke. Hun jobber i Fox ut november, men flyt
ter ikke langt. 1. desember starter hun opp som designer i et av selskapene i vårt kontorfelleskap - så vi kommer fortsatt til å ha en del kontakt. Vi ønsker Lise lykke til videre og takker for alt det positive hun har bidratt til i Fox.

Nytt designprosjekt
(01.11.06) På tampen av året ble vi kontaktet av nasjonalt senter for minoritetshelse som ønsket nytt design og produksjon av informasjonsmateriell. Før mediao januar skal design utvikles og første katalog være ferdig produsert.

Webprosjekt publisert

(1.11.06) Nye nettsider for Tørris Bonnevie er nå publisert. En enkel bedriftspresentasjon bereregnet for selskapets nøkkelkunder som er bokhandelkjeder. Kunden skal selv oppdaterer med kampanjetilbud, sesongnyheter mm. Se www.bonnevie.no


Annegrethe har blitt mamma!

(21.10.06) I høst fødte Annegrethe ei flott datter; Sara. Vi gratulerer! Annegrethe tar permisjon til sommeren 2007

Design og grafisk profil for Utdanningssenteret
(21.10.06) Vi har nylig levert ny grafisk profil for Ullevål sykehus utdanningssenter som arbeider med bla. videreutdanning av helsepersonell i Helse Øst.

Design for ADHD-studie

(21.06.06) Diagnosen er hyppig benyttet de senere år, men hva vet vi om hvordan dagens behandling virker? Hva er pasientenes og legenes erfaringer? Det skal nå gjennomføres et større studie blant voksne med diagnosen ADHD. Vi har påtatt oss oppgaven å være rådgiver i kommunikasjonsprosessen, utvikle visuell profil og produsere mailinger til pasienter og helsepersonell.

Annegrethe skal ut i fødselspermisjon og vi søker nå etter vikar
(24.05.06) Mer om
ledige stillinger finner du her.


Skal du til New York? Stikk bortom webkameraet på Time Square og vink hjem
(24.03.06) Du blir ikke den første. Vi har kikket på dette fenomenet der et webkamera overvåker menneskestrømmen utenfor en butikkk. Det skje ikke stort, men en gang i blant stopper det opp noen som sender en hilsen hjem, holder opp plakater osv. Kanskje det er en idé neste gang du er i byen; Ring hjem når du står foran kamaraet og be den du ringer til gå inn på denne adressen og se deg live?

Vibeke og Martine innom med nyydelige Brownies
(24.03.06) Vi hadde hyggelig besøk i lunsjen i dag da Vibeke og Martine dukket opp med kjempegod kake. Det er mange i PIL 75 D som savner Vibekes lunsjkake! Vi håper hun kommer på visitt igjen snart. Martine er nå 10 månder og har allerede lært hvordan hun skal stirre guttene i senk, og hvordan man enkelt kan nynne en melodi på en og samme tone i flere minutter.

Google Page Creator betaversjon i drift
(23.03.06) Bloggtjenesten til Google på blogger.com har gjort det  enkelt for alle å få laget seg en nettside, og fenomenet blogger brer om seg - bla. har company blogger fått en større betydning. I dag fikk vi bekreftelsen fra Google om at Page Creator  er i drift. Dermed kan manmeget enkelt lage en hjemmeside med forhåndsdefinerte maler for design. Siden lagres automatisk fortløpende mens du legger ut tekst og bilder. For å få tilgang til tjenesten må du ha en Google konto, feks via Google-mail. Siden du lager får automatisik en url-adresse som bygger på navnet i google maill kontoen. Hjemmesiden vi registrerte som en test heter tstubsveen.googlepages.com. Om kort tid skal vi prøve tjenesten nærmere for å se om vi tror dette kan ha andre kommersielle potensialer enn bloggen.

Mobile Commerce tar av - blir mobilen større enn internett?
(20.03.06) Vel, det finnes flere som mener at utviklingen av tjenester til denne duppeditten vil få enda større betydning enn internettet for verdens annonsører og forbrukere. Netcom og Telenor har brukt mange milliarder kroner på å utvikle 3G nettet, og det kommer stadig nye tjenester samtidig som håndsettene blir bedre egnet for TV. Noen aktører tjener allerede gode penger på mobilhandel, men vi er opptatt av hvordan denne nye kanalen kan benyttes av en gjennomsnitlig norsk varehandelbedrift. Det finnes ferdige pakkeløsninger for den som vil publisere direkte til mobiltelefoner, og for den som vil ha respons eller tilbakemeldinger fra kundene via mobiltelefonen. Kostnadene er ikke avskrekkende for den som vil komme i gang. Tommy fortsetter sin utdannelse innen dette feltet og deler gjerne sine nye kunnnskaper med interesserte oppdragsgivere.

Bil som blir lagt merke til
(20.02.06) Vi er i gang med design av heldekorert bil som vi håper vil synes i landskapet. Vi kommer tilbake med bilder når jobben er ferdig. Etter planen skal bilen være ferdig til en messe 3. april. Det vil si 7 arbeidsdager fra godkjent design til ferdig bil. Motivet på bilden er gjennomgnagstema på vårens marekdføringsmateriell for denne annonsøren. Er du interessert i et tilbud og en kreativ løsning på på bildekor med høy OBS-verdi? Ta kontakt.

Nye kunder til Fox
(16.02.06) V
i ønsker oss en eller to nye oppdragsgivere og vil i løpet av kort tid kontakte noen vi lenge har hatt lyst til å jobbe med.

Vi snør ned i Oslo
(16.02.06) Det har snødd veldig mye i januar og denne uken laver det ned som aldri før. Det blir som vanlig heftig kaos i trafikken - men vi trøster oss med at skiføret i vinterferien er reddet.

4. generasjons nettsider for Fox lansert i dag
(15.02.06) Endelig fikk vi litt tid til å oppdaterere vår eget nettsted. Samtidig benytter vi anledningen til å gi oss selv en aldri så liten ansiktsløfting. Innholdet er mye av det samme som tidligere, men vi ønsket spesielt å gjøre arbeidsprøvene våre lettere tilgjengelige.

Laboratoriebilder begeistrer
(14.02.06) Vi har tatt miljø- og personbilder på et laboratorium i Oslo. Avdelingslederen gir oss tilbakemelding om at bildene ble meget godt tatt i mot. Opptakene er gjort med samme grunnidé som vi har benyttet ved flere anledninger tidligere. Ønsker du informasjon om hvorfor vårt fotokonsept har slått så bra an - ta kontakt med Tommy.

Nytt nettsted for Bonnevie
(16.02.06) Grunndesign er godkjent, i løpet av mai måned vil et nytt nettsted for Tørris Bonnevie bli publisert.

Webannonser vs. tradisjonell printreklame
(10.02.06) Hva kjennetegner Googles annonsemodell - og hvordan kan onlineaktiviteter på nettet påvirke en markedsførers strategiske og taktiske valg.  I denne bloggen kan du lese mer om dette.

Vi tester ut nye prosjektsider

(14.11.05) Sider der prosjektdeltagere kan lage innlegg, kommentarer, laste opp filer og bilder. Vi tester ut dette nå internt, og vil i løpet av november prøve det ut på et større prosjekt før vi slipper det l"løs".

Suksessprosjekt for legemiddelskap
(14.11.05) Det er alltid hyggelig å melde om prosjekter som gir gode resultater. I september utarbeidet vi en kampanje som skulle skaffe et selskap påmeldinger til seminarer. Resulatet ble mer enn dobbelt så mange påmeldinger enn målet for kampanjen.

Fox på Løkka: God Tapas og effektive veskenappere
(27.09.05) Endelig fikk vi tid til en frikveld med god mat og godt drikke. På Delica Tessen var maten særs god - men en sleip tyv stakk av med Lises veske - eller var det bag? Dagen etter kom vesken til rette i Slottsparken, med det meste av innholdet inntakt. Moralen er: "Diger jenteveske blir fort for tung å bære for pinglete tyv" .

Inspirasjonsmagasin for hobbymarkedet
(26.09.05) Hva er det hotteste på hobbymarkedet akkurat nå? 3 utgaver av et nytt kundemagasin er laget. Fox har hatt ansvaret for design, tekst og ombrekking. Nye utgaver er på gang.

Årsrapport for sykehus
(01.09.05) Vi har nettopp sluttført årsrapporten til et av landets største sykehus.

Vel overstått sommerferie!
(02.08.05) Vi hadde det svært hektisk i juni og juli måned med mange produksjoner samtidig, og da ble det ekstra deilig med ferie. Nå er det full fart igjen med årsrapport, nettbanner, kampanjeavis, utsendelse av kampanjemateriell mm.

Ny logo for Bonnevie
(23.05.05) Bonnevie er leverandør til norske bokhandlere. Vi har nettopp designet ny logotype som vil prege markedsføringsmateriell og pakninger.

Tommy på reprise-FX-tur til NY
(23.05.05)... denne gangen på privat tur til alle høydepunktene fra sist, pluss et par nye. Cafe Wha hadde like bra trøkk som sist, sykkelturen i Central Park like rik på inntrykk, Milford Plaza like imponerende stor, og NYs beste Indiske restaurant like vanskelig å finne som den Mexikanske var i 2003.

Avslutning for Vibeke i dag
Det er Vibekes siste dag før hun går ut i fødselspermisjon. Dagen blir markert med bleieskiftøvelser og vuggesang i lunsjen, samt en bedre middag på Matfinken :-)
(04.05.05)


Automatisk originalarbeid. Drøm eller mareritt?
"Automatisert" produksjon er spesielt interessant der vi jobber med mange tusen produkter og alternative priser og språk. I disse dager setter vi sammen en større varekatalog der deler av innholdet blir pastet inn automatisk med data hentet fra Excel og vår bildedatabase.
(06.04.05)

Flere kampanjesiter lansert denne uken
Vi lager siter som brukes i introduksjon og oppfølging av salgskampanjer.
(06.04.05)


Ny forside på nettstedet www.vassfarfjellet.no
Nettsidene er nå bedre tilrettelagt for lokal oppdatering.
(01.03.05)


Lise Scheele ansatt som formgiver
Lise har allerede vært gjennom flere Foxprosjekter og har i dag inngått avtale med oss om et vikariat fra mai måned. Vi gleder oss veldig til hun starter!
(25.02.04)


E-nyhetsbrev blir det stadig mer av.
Og det byr på nye utfordringer
Uønsket reklame i mailboksen blir stadig mer påtrengende og irriterende. Vi lager nå flere e-nyhetsbrev med ønsket reklame og produktinformasjon som en del av kampanjeløsningene.
(14.02.05)


Redesign av nettsted
Denne uken har vi utarbeidet nytt design på et nettsted for en av våre kunder. Det skal implementeres i løpet av kort tid og prosjektet vil bli nærmere presentert i "arkivet" .
(14.02.05)


Film for katastrofeplan
Vi lager opplæringsprogram for sykehuspersonell. Filmopptak er utført og nå gjenstår redigering og teksting før filmen er klar for premiere. Lise Scheele er sterkt inne i dette prosjektet.
(08.02.05)


Ny fotobank for kunde
Torgeir tar en pause fra krigen og blir med på opptak i en barnehage. Resultatet skal bli en del av en ny fotobank med profileringsmotiver for en av våre kunder.
(26.01.05)

Butikkutvikling
Spennende prosjekt settes i gang nå: Planløsning av butikk. Vibeke, Annegrethe og Tommy skal jobbe med dette prosjektet som ventes å være ferdig i løpet av februar.
(26.01.05)

Vi søker flere medarbeidere og sender nå en melding til dere som har kontaktet Fox om jobb
Vibeke skal i permisjon fra mai og 12 måneder fremover. Det betyr at vi har et engasjement ledig nå. Mer informasjon under "ledige stillinger".
(18.01.05)

Annegrethe Ravneberget (29) ansatt som formgiver
Det er en stor glede for oss å meddele at Annegrethe er på plass i formgiverstolen allerede førstkommende mandag. Hun har utdannelse innen webdesign, macdesign og grafisk design, og jobbet i reklamebyrå siden 2001.
(18.01.05)

Mange intervjuer gjennomført
Vi gjør et grundig arbeid for å finne en formgiver som kan styrke Fox. Mange søkere er godt kvalifisert og vi nærmer oss en avklaring. Målet er at en ansettelse skal være på plass før 1. februar.
(13.01.05)

Stormen Inga herjer og mildværet fortsetter
Ekstremt vær i hovedstaden - opp mot 10 varmegrader og kraftig vind, stormene står i kø og nå har meteorologene begynt å gi dem navn. Inga er den siste og et guttenavn på J blir den neste...
(13.01.05)

Formsterk macer eller grafisk designer ønskes. Har du lyst på en utfordring?
I perioder med mye å gjøre benytter vi frilansere til å utføre del-leveranser i prosjektene våre. Nå kan vi tenke oss å knytte til oss en person som kan være med å prege Fox i årene som kommer. Mer om dette under "ledige stillinger" - menyen til venstre.
(07.01.05)

Vi ønsker alle våre forretningsforbindelser god jul og godt nyttår!
Takk for godt samarbeid i 2004. Vi jobber så lite vi kan i romjulen for å lade overskudd til alle aktivitetene som starter i uke 1.
(24.12.04)

Prosjekt for LHL
LHL finansierer videreføringen av et brosjyreprosjekt vi tidligere har utført for en av våre kunder. Denne gang gjennomføres prosjektet i et større omfang på 16 språk.
(01.12.04)

Medlemsmøte i landsdekkende kjede i januar 2005.
Vi presenterer neste års løsninger og holder internett-kurs
(25.11.04)

Ny katalog i arbeid
Vi overlevde jo ilddåpen i våres med en 200 siders produktkatalog med tusenvis av produkter og 3 prisvarianter. Nå er vi i gang igjen - med en litt mindre utgave.
(25.11.04)

Vi lager markedsplan for kunde
Vi har fått i oppdrag å utarbeide totalplan for markedsaktiviteter 2005 for en av våre største oppdragsgivere. Et spennende prosjekt som legger beslag på det meste av vår kapasitet en måned fremover.
(25.11.04)

Vi planlegger kickoff på Mæuritius
Nå finnes det mange eksotiske reisemål - og noen er nærmere enn man skulle tro. Sammen med en kunde planlegger vi et kombinert kick-off og julebord litt utenom det vanlige - på en sandstrand med 25 varmegrader i skyggen. Kun et par timers kjøring fra Oslo.
(25.11.04)

Stefan kjøper leilighet i Stockholm
.. jobben i reklamebyrået i øst går åpenbart bra og han slår atter rot på gamle trakter. Vi gamle Foxere ønsker lykke til og gleder oss til housewarming!
(26.10.04)

.. og jula varer helt fra påske
.. ihvertfall hos oss. Julenisser og julepynt preger dagene nå - vi lager julekampanjer for flere av kundene våre, i god tid før den egentlige julestemningen kommer. Vi feiker med julesanger og pepperkaker. Alt for en god løsning! :-)
(20.09.04)

Visuell profil
Vi arbeider med designløsningerfor et vel etablert selskap i Norge. Ny logo, nye grafiske former og shop-in-shop er elementer i dette prosjektet som sluttføres i løpet av høsten.
(17..08.04)

Full drift etter laaang sommerferie!
Det ble en måned på Vibeke og nesten det samme på Tommy. Nå kom hetebølgen til Oslo, og da trekker vi for gardinene og setter i gang med posjektene som har ligget og ventet.
(12..08.04)

Logotype for nystartet selskap: Abbon
Det er alltid spennende å få bidra til en god oppstart. Abbon har fått sin logo og informasjonsmateriell skal lages til ulike messer denne høsten.
(15.07.04)

Siste innspurt på katalogen er i gang
Mange lange dager blir det, men katalogen blir fin den :-)
(18.06.04)

Full fart i sommervarmen - vi har engasjert ekstra designer
For å håndtere toppene i juni sitter nå Anne Tove på Stefans gamle plass en tid fremover.
(02.06.04)

200 siders katalog med flere tusen varer
Vi er i gang med en omfattende katalog som stiller krav til alt fra hardware og software til rutiner og tålmodighet. Hele juni er satt av til denne jobben.
(01.06.04)

Nytt informasjonsmateriell til psykiatriske pasienter og pårørende
Denne uken leverte vi informasjonsmateriell til 10 psykiatriske institusjoner i Oslo.
(10.05.04)

Bajas har fått ny lekekamerat
I et felleskap fullt av firbente kollegaer, har Bajas fått nok en lekekamerat. Lille Tellma er siste skudd på stammen og ser ut til å kose seg her i Pil75d!
(16.04.04)

Ny kunde: SGS Tekstil og Hobby
Vi vant denne kontoen i konkurranse med 3 andre reklamebyråer. Foruten kataloger skal vi jobbe med butikkutvikling og kampanjer.
(13.04.04)

Informasjonsmateriell for 11 språk til sykehus
Urdu, Somalisk, Arabisk osv. Nye utfordringer med brosjyrer som lages med slutten først ...
(18.03.04)

Avslutningsparty for svensken
Stefan flyttet tilbake til Stockholm i desember 2003, men kommer til Tigerstaden førstkommende fredag...
(04.03.04)

Katastrofeplan for sykehus
Nytt prosjekt: Opplæringsprogram og informasjonsverktøy for katastrofeplan ved sykehus.
(29.01.04)

Anne-Cath. Vestlys avdeling for barneradiologi
Vi designer inngangsparti og venteværelser med farger, tekster og lyd. Et spennende prosjekt som skal være ferdig til åpningen 13. februar 2004.
(15.01.04)

www.vassfarjellet.no er lansert
(07.01.04)
Vi takker alle kjente for året som har gått
.. og gleder oss til et nytt spennende år, med mange nye utfordringer.
(29.12.03)

Nettsted for Vassfarfjellet
Nytt nettsted for praktfullt fjellområde nederst i Hallingdal lanseres i januar. Vi jobber nå med design av logo og struktur på siten.
(10.12.03)


Profilering av psykiatriske virksomheter i Oslo
Et spennende prosjekt som går ut på å samle mange ulike enheter under samme visuelle paraply.
(28.11.03)

Vibeke Thomsgård Mørk starter hos oss 5. januar
Vibeke kommer fra stilling som grafisk designer hos Stork Design hvor hun har jobbet med kampanjeutvikling og grafisk design. Vi gleder oss til å få med en ny designer på laget, og mener Vibeke har talent og kunnskap som vil bidra til en fortsatt god utvikling for oss selv og våre kunder.
(06.11.03)


Egen service for telefonsalg til Fox
Joda, vi har også stor pågang av telefonselgere. Ofte må vi være korte når vi svarer fordi vi står midt oppe i andre ting. Fra i dag blir telefonselgere høflig henvist til vår knapp i menyen til venstre.. Da får alle en fair sjanse til å formidle et tilbud som vi kan ta stilling til når det passer bedre for oss.
(30.10.03)

Ny formgiver ansatt!
Etter mange måneders arbeid med å gjennomgå søknader, intervjue og evaluere, er vi nå endelig i mål. Vi har fått med oss en dyktig designer med kompetane innen både print og web. Nærmere presentasjon kommer senere. Til slutt en stor takk til alle tålmodige søkere, det var mange godt kvalifiserte til stillingen - men vi har dessverre bare plass til én i denne omgang. Hold gjerne kontakten med Fox, det blir sikkert flere ansettelser i årene som kommer.
(24.10.2003)

Ny kunde: Leo Pharma
Vi har i dag innledet et samarbeid med Leo Pharma på Lysaker, og er i godt i gang med et designprosjekt.
(21.10.2003)

Fotografering til omprofilering av psykiatriske virksomheter i Oslo
Vi har nylig gjennomført to dagers fotoopptak på poliklinikker og akuttmottak.
(01.10.2003)

Gamle lokaler er tømt
- vi rigger oss til på nytt sted...
Etter diverse turer med henger og lastebil er det meste på plass i Pilestredet. Går alt etter planen har vi summetone på ny adresse i løpet av mandag formiddag. det nye nummeret vil være 22 85 09 90.
(28.09.2003)

Vi kaller inn jobbsøkere til 1. intervju
Det ser ut til at det blir flytting og ansettelsesintervjuer parallellt, men vi tar sikte på å være ferdig med 1. runde i neste uke.
(08.09.2003)

Kjede med produktsortiment på nettet
15 august legger vi ut hele produktsortimentet til landets største belysningskjede. Sidene produseres og vedlikeholdes hos Fox.
(08.09.2003)

Vi flytter! Til Rosenborg terrasse.
Sammen med blant annet Degrafo - et mindre reklamebyrå som vi har samarbeidet med tidligere. Det blir spennende med nye omgivelser! Rosenborg terrasse ligger ovenfor Bislet - i en parallellgate til Bogstadveien og rett ved Stensparken. Her får vi flott utsikt over byen, fjorden og opp mot Holmenkollen.
(01.09.2003)

1. økt av høstjakten vel overstått
Tommy overlevde én uke i svenske høyfjell og dype skoger. Vinterens fuglemiddager med storfugl, orrfugl og ryper er sikret. Bajas er bare skinn og bein etter lange arbeidsøkter. Nå hviler han ut til neste økt som starter 10. september.
(01.09.2003)

Vi vurderer å flytte fra Nydalen
Vi har avtale om leie ut neste år- men gårdeier Avantor vil gjerne fristille bygget til én stor leietager. Vi vil prøve å imøtekomme dette - og søker nå etter nye lokaler som er minst like flotte som de vi har. Tips mottas med takk.
(19.08.03)

Ledig stilling som grafisk designer eller AD-assistent
Vi har laget en egen side hvor du kan følge med. Klikk på overskriften for å komme til siden.
(06.08.2003)

Ny kunde - vi lager kampanje for markedsledende blodtrykkspreparat
Fox er i kontakt med et av verdens største legemiddelselskap. (28.05.2003)
Viktig del av ny profil for Ahus:
Innvendig skilting
Fox har utviklet et enkelt konsept som heter" Quicksign" med en fast, gunstig pris pr. skilt. I første omgang har vi skiltet i og utenfor alle heiser på sykehuset.
(27.05.2003)

Fox Idélab med hederlig innsats i GIGANTENES OPPGJØR
- "Fiskemannenseilasen 2003" I en B-31 seilbåt - "Kristho" med skipper Larsen ved roret silte vi inn til en hederlig 27 plass av 47 båter. Regattaen gikk fra Hankøsundet rundt Rauer og inn i sundet igjen. På seilerfesten om kvelden deltok 250 gjester - og Fox gjorde en hederlig innsats også her... (27.05.2003)

Denne uken får noen en overraskende oppmerksomhet levert på kontoret sitt
Fox har jobbet med legemiddelbransjen i flere år, og vi har høstet mange verdifulle erfaringer. Nå endres markedet ganske markant, og vi ser at vi - med ballast fra kampanjer og informasjonsløsninger fra aktører på begge sider av gjerdet - har interessante konsepter å tilby en legemiddelindustri i omstilling mot nye tider.Denne uken får en markedsansvarlig i Oslo en oppmerksomhet vedkommende ikke har ventet på...
(13.05.2003)

Ulevål profil presentert for 800 ansatte
I dag ble sykehusets nye profil presentert for at utvalg av sykehusets medarbeidere. Vi som jobber i Fox fikk utdelt blomster av adm. direktør Helge Kjersem - og takk for innsatsen og resultater så langt. (07.03.2003)
God respons på nytt design og visuell profil for Ullevål.
I et større presentasjonsmøte 21. januar ble løsninger presentert for sykehusets ledelse og divisjonenes informasjonsansvarlige. Tilbakemeldingene har vært veldig positive. Om noen uker vil resultater fra prosjektet i stor grad prege sykehusets visuelle uttrykk.
(23.01.2003)
Siste nytt fra Blodbankenkampanjen
"Kampanjen var svært vellykket, og Blodbanken registrerte til sammen 941 givere i fjor. Med tanke på at det opprinnelige målet om å nå 700 nyregistreringer ble sett på som svært ambisiøst, er dette et svært godt resultat. Ved årets slutt kunne de konstatere at det aldri har blitt vervet eller tappet blod fra så mange blodgivere som i år, sier leder av vervekampanjen, Randi Lilleengen.
(Sakset fra Ahus internavis Kikkhullet nr. 25)
(23.01.2003)

Vel overstått julefeiring - og takk for det gamle!
Vi i Fox ønsker alle våre samarbeidspartnere, kunder og andre forretningsforbindelser et godt nyttår!
(27.12.2002)

Storsatsing på ny website for landsdekkende kjede
Vi er godt i gang med nytt design og ny funksjonalitet. Også i dette prosjektet benyttes standard utviklingsverktøy og programvare, hvor et av målene er at vår kunde skal vedlikeholde siten selv etter opplæring hos Fox.
(10.12.2002)

Nytt PR prosjekt til Fox
I 2003 kal vi være med å bygge opp et PR-apparat for en av våre kunder. Dette innebærer bl.a. etablering av lokale pressekontakter over hele landet og videre gjennom året, formidle nyheter og gode historier fra selskapet.
(10.12.2002)

Problemer med å finne gode motiver til årets julekort?
En av våre kunder arrangerte tegnekonkurranse hvor lokale barnehager deltok. Resultatet ble mange flotte motiver - og et veldig trivelig julekort for vår kunde.
(10.12.2002)

Ny kunde: Ullevål universitetssykehus HF
Fox er engasjert til å jobbe med et bredt spekter av oppgaver for sykehuset. 4 selskaper konkurrerte om disse prosjektene, som starter opp umiddelbart. Vi gleder oss veldig til å jobbe med Ullevål!
(02.12.2002)

Blodbanken passerte 700 nye blodgivere 2. november!
Målet er 1400 nye på 2 år - og dette første kampanjeåret har vært vellykket. Fox har levert kampanjekonsept og visuell profil samt maler som gjør prosjektgruppen hos Blodbanken selvhjulpne med materiell til kampanjen.
(10.11.2002)

Tilbake fra the Big Apple!
Fantastisk tur med mange inntrykk. 25 varmegrader, konserter, gateartister, Ground Zero, Broadway, Apple Store, Cafe Wha!, Central Park, teatrenes årlige loppemarked, irske puber, Toys 'R' us, Macy`s og masse annet i løpet av 4 hektiske dager og netter...
(25.09.2002)

Kjedesortiment på nettet
Vi lager nå et konsept for presentasjon av 300 produkter på websidene til en av våre kunder. Dette blir et nyttig verktøy for butikkene i forbindelse med salg, bestilling og lokal markedsføring. Forbutikkenes kunder blir det en rask og enkel måte å få oversikt over kjedens mest populære produkter.
(25.09.2002)

Jakta er i gang
Småviltjakta startet for 2 uker siden i Sverige, og i går gikk startskuddet for norske småviltjegere. Tommy er stadig til fjells og Bajas blir tynnere og tynnere...
(11.09.2002)

Vi søker dreven Macer
Dreven macer søkes til å utføre korrekturer, lagre for utkjøring osv. Enkel jobb i en tidbegrenset periode. Send oss en mail hvis du er interessert.
(21.08.2002)

FX til New York
FX = 10 x F = Foreningen Fox Frem For Flere Fantatisk Fantasirike Flotte Firma Fester. Klubben har enstemmig bestemt at høstens tur går til Big Apple med studiebesøk til Club Wha!, Apple Store mm.
(20.08.2002)

Levert intranettløsning for virksomhet med 2500 ansatte
Fox har sluttført sitt arbeid med en større intranettløsning bygget på plattform fra Netpower. Nå gjenstår opplæring og installasjon hos oppdragsgiver. Nettet ventes å være operativt i løpet av august måned 2002.
(10/6-2002)

Skryt for standløsninger
I januar laget vi rekrutteringsmateriell med b.la vegger og bord til Ahus eksterne rekrutteringsaktiviteter. Det legges merke til, og vi har fått flere henvendelser fra andre institusjoner som kunne tenke seg tilsvarende løsninger.
(30/5-2002)

Bra respons på Blodbankens kampanje
I samarbeid med Blodbankens verveteam har vi laget en aktivitet som skal kjøres de neste 2 årene. Målet er å få dobbelt så mange aktive blodgivere i forhold til tidligere år. Starten har vært lovende, Coca Cola og Lørenskog kommune går friskt ut i en vervestafett som gjennomføres i samarbeid med Romerikes blad. I tillegg til kampanjen har vi jobbet ut symboler og design.
(27/5-2002)

Utsikten mot Akerselva ryddes
Brakkeriggen som stengte for utsikten mot elven blir fjernet. Atter en gang kan vi høre bruset fra fossende vann og fuglene som kvitrer lekent i krattskogen.
(23/5-2002)
Nytt designprosjekt for Sykehuset Buskerud HF
Vi har nylig levert design til sykehusets nye intranett som blir en databaseløsning levert av Netpower. Designet legges ut på våre sider når det er behørig lansert internt ved sykehuset - m.a.o. i løpet av sommeren 2002.
(10/5-2002)

Landets største belysningskjede møtes i Oslo.
Fox presenterte årets markedsføringskampanjer, blant annet ved hjelp av Kirsebærjordet barnehage.
(10/5-2002)

Fox legger ut 3. generasjons internettsider.
Sidene du nå ser er 3. utgave siden vi laget våre første sider i 1999.
(4/4-2002)

Hvordan få folk til å kjøpe lamper om sommeren?
En hel bransje tvinner tommeltotter store deler av året. Hva kan vi finne på for å vekke interessen?
(9/3 - 2002)

En av verdens råeste merkevarer for hårprodukter
kommer med nye konsepter. Hvordan lansere dette for kremen av landets frisører. Vi har jobbet for merket i mange år - og nå overtar Wella agenturet.
(7/3 - 2002)

Et av landets sykehus skal i løpet av de nærmeste 7 årene bygges ut for et par milliarder kroner.
Hvordan skal intranett og internettløsningen bygges opp?
Fox har levert første generasjon internett til sykehuset og jobber nå med neste generasjon plattform og design for internett og intranett.
(6/3 - 2002)

Hvordan skaffer vi 2000 nye blodgivere?
Nok et spennende prosjekt med et viktig mål som skal nås i løpet av 2 år.
(5/3 - 2002)

Design av ny logo og profil for Blodbanken
(4/2 - 2002)

Et selskap som arbeider med brannsikring skal ha ny logo og profil
(15/1 - 2002)

Ny logo og profil til et av landets største sykehus
(12/11 - 2001)

Hvordan bør en portal for bygghjelp se ut?
(12/10 - 2001)
Et annerledes julekort.

Vi legger inn stjernehimmel, tenner lys i vinduer, lager stjerneskudd og legger på nysnø.
(11/10 - 2001)

Et selskap som arbeider med tunnelltetting trenger nye hjemmesider.
(12/9 - 2001)

Produktlansering i Stockholm.
Hvordan utnytte denne seansen i introduksjonskampanjen hjemme i Norge?
(13/8 - 2001)

Vår første flashproduksjon
(1/8 - 2001)

Kan vi skape en corporate audio profile som skal benyttes som bunn for product audio profile?
(10/5 - 2001)
For selskap med 70 ansatte og landsdekkende salgsapparat: Tungvint databaseløsning for internett og intranett skal byttes ut med noe mer fleksibelt design.
(12/4 - 2001)

 
 
 
 
 
 
Om Fox Kontakt oss Referanser Ledige stillinger Kundesider Hjem
Copyright 1999-2016, Fox Idélab, all rights reserved